با نام و یاد حضرت باری­ تعالی و ادای احترام حضور همکاران ارجمند و دانشجویان عزیز؛

در پرتو همت و اعتبار این مجموعه پر معنا، خشنودیم به برگزاری “دومین کنگره ملی بیماری‌های انگلی دام و انگل‌های مشترک انسان و حیوان”، به میزبانی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز که در مهر ماه جاری شاهد آن خواهیم بود.

حضور گرم اساتید، دانشجویان، کارشناسان و در یک کلام همه اندیشمندان عزیز را در کنگره مغتنم شمرده و امیدواریم چونان گذشته بتوانیم در مسیر اعتلای علمی این مرز و بوم، گامی تأثیرگذار داشته باشیم.

حتم به یقین این کنگره محلی مناسب برای تبادل ایده‌های نوین علمی، آشنایی با پژوهش­ های عرصه انگل­ شناسی، بحث و تبادل نظرات و ارتباطات آموزشی-پژوهشی-ترویجی خواهد بود. در دنیای امروز شاهد توسعه ­ی روزافزون علوم بین ­رشته­ا یی هستیم و به وضوح انگل ­شناسی هم خالی از این مزیت نیست. باور داریم کنگره پیش­رو می ­تواند تبلور و تجلی بالندگی ­هایی دو چندان باشد. کنگره نخست در آبان ماه ۱۳۹۷ شروعی بود بر امروز و کنگره دوم هم آغاز مجالی است بر تکامل روزافزون مسیر، و در این راستا ما مفتخر به حضور سرافراز و حداکثری شما دانش ­پژوهان گرام هستیم. کلام اخر هم با لسان­ العرفا باشد که می ­فرماید:

"ما بدان مقصد عالی نتوانیم رسید     هم مگر پیش نهد لطف شما گامی چند"

با تشکر-بهنام مشگی