دومین مجمع عمومی انجمن بیماری‌های انگلی دام و انگل‌های مشترک انسان و حیوان ایران در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز برگزار می شود
18 مهر 1402

دومین مجمع عمومی انجمن بیماری­های انگلی دام و انگل­ های مشترک انسان و حیوان ایران همزمان با دومین کنگره ملی کنگره ملی بیماری‌های انگلی دام و انگل‌های مشترک انسان و حیوان در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز برگزار می شود.

رییس انجمن بیماری­های انگلی دام و انگل­های مشترک انسان و حیوان ایران با اعلام این مطلب گفت: در این جلسه که ساعت 16 روز چهارشنبه 19 مهرماه سالجاری برگزار می شود ضمن گزارش عملکرد هیات مدیره ، مسئولین کمیته های تخصصی و بازرسان نسبت به تصویب برنامه سال آینده انجمن تصمیم گیری خواهد شد.

دکترسید حسین حسینی با بیان اینکه پیشنهاد تشکیل انجمن بیماری­های انگلی دام و انگل­های مشترک انسان و حیوان ایران ، در آبان ماه 1397 با امضای بیش از 250 نفر از متخصصان و علاقمندان این حوزه تخصصی مطرح و در ادامه با پیگیری‌های هیأت موسس، پس از کسب موافقت اولیه با تأسیس این انجمن علمی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در فروردین‎‌ماه 1400 با برگزاری اولین مجمع عمومی و انتخابات هیأت مدیره متشکل از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های مختلف کشور، فعالیت خود را آغاز کرده است،گفت: این انجمن با هدف گسترش، پیشبرد و ارتقای علمی انگل­ شناسی دامپزشکی و توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه‌های انگل­شناسی دامپزشکی، بیماری­های انگلی حیوانات و انگل­های مشترک انسان و حیوان، آغاز به فعالیت   نموده‌ است.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های انجمن در قالب گروههای تخصصی، کمیته انتشارات، کمیته آموزش و کمیته گردهمایی‌های علمی ساماندهی شده‌است اظهار داشت: انجمن در طی دوسال فعالیت خود با دارا بودن 140 عضو پیوسته از اقصی نقاط کشور در حال توسعه فعالیت های خود در زمینه اهداف تعیین شده می‌باشد.

دکتر حسینی برگزاری نشست ها و همایش های علمی از جمله کنگره ملی بیماری‌های انگلی دام و انگل‌های مشترک انسان و حیوان را از اقدامات این انجمن عنوان کرد و افزود: 19 و 20 مهرماه امسال نیز این انجمن با همکاری دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز اقدام به برگزاری دومین کنگره ملی بیماری‌های انگلی دام و انگل‌های مشترک انسان و حیوان نموده‌ که استقبال خوبی از سوی دانش پژوهان و فعالان دامپزشکی از آن شده است.

لازم به ذکر است علاقمندان جهت، عضویت و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت انجمن به نشانیhttps://sapz.ut.ac.ir/fa/ مراجعه نمایند.